Rendeljen új garázskaput Püspökladányba! Nincs megelégedve a régivel vagy egyszerűen csak eljött a csere ideje? Mi Starset és Alutech kapukat ajánlunk.

Az autók, kerti szerszámok vagy motorok is mind a garázsban kapnak helyet a fagyos téli időjárás elől. A mínuszok nem tesznek jót az alkatrészeknek, ahogyan a kenőanyagoknak, folyadékoknak sem. A jármű karosszériája is védve van egy zárt helyen és nem kell a szabad ég alatt hó rétegben ácsorognia a kocsinak.

A téli védelmet nem minden garázs tudja megadni

Minden zárt garázs ugyanolyan védelmet tud nyújtani az autóknak? Ez sajnos nincs így, mert a négy fal és az ajtó önmagában még nem elég.

A garázskapu kérdése nem elhanyagolható, ha a garázs téli helytállóságát kell vizsgáztatni. A szekcionált garázskapuval és annak téli teljesítményével maximálisan elégedett lesz minden tulajdonos. Az ilyen garázskapu típus nemcsak biztonságosan mozgatható, de többre is képes, mint a régebbi fajta nyílászárók.

Igényel valamilyen karbantartást ez a típusú garázskapu a fagyos időjárás hónapjai alatt? Csupán figyelni kell arra, hogy a garázs előtt mindig el legyen lapátolva a hó, az elemeket pedig gondosan le kell tisztítani, nehogy kárt tegyen a kapuban a fagy és a hó.

Időjárásálló garázskapu

A külső, alacsony hőmérséklettel szemben a garázskapu hőszigetelése véd. A meleg bent marad, a hideg levegő pedig kint reked. Ennek köszönhetően a nem fűtött helyiségeknél is van esély arra, hogy viszonylag állandó marad a hőmérséklet, a fűtött helyiségek pedig energiatakarékosabban fenntarthatóak.

A szekcionált garázskapu az időjárásállóság szempontjából is nagyszerűen megállja a helyét, ezért bátran ajánlani tudjuk egész éves használatra is. Télen, nyáron jól szerepel.

A szekcionált garázskapu az egyik legjobb dolog, ami a garázsával történhet. Tervezzen olyan kapuval, amit csak egyszer kell megvennie és aztán éveken át nem lesz vele gondja! A tőlünk megvásárolható termékekről további részleteket tudhat meg, ha kapcsolatba lép velünk az elérhetőségeinken.