Menü
Kosár

Szekcionált garázskapu

Szekcionált garázskapu

Használja ki a garázsát maximálisan a szekcionált garázskapuval!

szekcionált garázskapukA garázst alapvetően autója tárolására és védelmére használja az ember, de ez nem jelenti azt, hogy másra nem alkalmas. Aki a megfelelő kiegészítőkkel, például egy sokoldalú garázskapuval szereli fel, az számíthat arra, hogy a legtöbbet ki tudja hozni a garázsából.

Milyen garázskaput érdemes választani, ha a fenti célokat szeretné megvalósítani? Ismeri már a szekcionált garázskapukat? A szekcionált garázskapuk hozzájárulnak ahhoz, hogy a garázs tulajdonosa maximálisan ki tudja használni a helyiséget, először is hely szempontjából. Mivel a szekcionált garázskapu nem foglal el plusz teret, ezért azt nem kell belekalkulálni a használatába. Minden elfér, amit szeretne, nem kell helyet hagyni a mozgó garázskapunak.

Ezzel a típusú kapuval az energiahasználaton is spórolhat, ugyanis hőszigetelt, tehát nem lesz túl hideg a garázsban, ha barkácsolna vagy autót szerelne, de a fűtésszámla miatt sem kell aggódnia.

A szekcionált garázskapuval tehát csakis előnyökre tehet szert, tanácsos közelebbről is megismernie és egy saját modellel felszerelnie a garázsát!

Minden, amit a szekcionált garázskapukról tudni érdemes

szekcionált garázskapukHa valaki garázskaput szeretne vásárolni, azzal szembesül, hogy a kínálat óriási, többféle típus közül kell kiválasztania a megfelelőt. Azt, hogy kinek melyik típus lesz a legjobb választás, több tényező is befolyásolja. Az alábbiakban a szekcionált garázskapukat mutatjuk be részletesebben.

 Ha garázskapukkal kapcsolatban keresgél, bizonyára Ön is találkozott már az úgynevezett billenőkapukkal. Ezeknek nagy   hátrányuk, hogy a nyíláshoz helyet kell hagyni előttük, valamint, hogy elvesznek a garázs magasságából. A szekcionált garázskapuk igaz, hogy valamivel drágábbak, viszont mivel nem billenve nyílnak, a garázs területe teljes mértékben kihasználható, és közvetlenül elé is állhat az autóval. Ez sokat számít, ha valaki tárolásra is használja a garázst, illetve nagyobb   járművel rendelkezik.

Akkor is érdemes szekcionált garázskaput választani, ha fontos, hogy a garázs hőszigetelt legyen. Erre főként szintén akkor van szükség, ha a helyiséget tárolóként is használjuk, és elektromos berendezések találhatóak benne vagy épp itt teleltetjük a növényeket. Az ilyen típusú kapuk megvédik a belső teret az időjárás viszontagságaitól, fagytól, forróságtól, csapadéktól.

A szekcionált garázskapuk mindemellett nagyon biztonságosak is: kiváló védelmet nyújtanak az autónak és minden, a helyiségben található egyéb berendezésnek, kerti gépnek. Természetesen a gyártók az emberi biztonságról is gondoskodtak, termékeiket ujjbecsípés elleni védelemmel látták el, valamint, ha a kapu alá kerül valami, akkor megáll, nem húzódik le teljesen. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a szekcionált garázskapuk a változatos megjelenésükkel könnyen illeszthetőek a homlokzathoz és nem csak téglalap alakú bejáratba szerelhetőek be, hanem akár ívesbe is. 

Ha Ön is a szekcionált garázskapu mellett döntött vagy bővebb információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.