Menü
Kosár

Redőnyszerkezetes kapu

Redőnyszerkezetes kapu

A redőnyszerkezetes garázskapukra mindenképp megéri váltani!

redőnyszerkezetes garázskapuk

Jó pár olyan garázs van, amik igencsak elavult kapuval rendelkeznek. Ezek nem csupán esztétikailag nyújtanak lehangoló látványt, hanem szerkezetileg sem megbízhatók. Nem zárnak rendesen, ráadásul nem képesek a helyiségeket hőszigetelni sem, ez pedig az ott tárolt műszaki cikkek szempontjából nem túl ideális. A drága készülékeknek nem tesz jót az extrém hideg, meleg, ezért célszerű mihamarabb megfelelő hőszigeteléssel rendelkező kapura váltani. Amennyiben Ön is érintett ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe a redőnyszerkezetes garázskaput!

A redőnyszerkezetes garázskapu telepítésével megfelelő körülményeket biztosíthat a tároláshoz. Ezek a típusok kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, zárszerkezetük megbízható, és nem utolsó sorban esztétikailag is kifogástalanok. Az optimális környezetnek köszönhetően nem kell idő előtt javíttatnia a helyiségben tárolt berendezéseit, így pedig még jelentős összegeket is megspórolhat.

Nem érdemes várni a cserével, váltson mihamarabb redőnyszerkezetes garázskapura! Ha kérdései lennének, bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tudnivalók a redőnyszerkezetes kapukról

redőnyszerkezetes garázskapuk Modern világunk egyik jellemzője, hogy a termékekből óriási választék áll rendelkezésre, ezért biztosak lehetünk benne, hogy minden igényre megtaláljuk a nekünk legjobban megfelelőt. Ez így van a garázskapuk esetében is. Léteznek billenő és szekcionált típusok, de a kínálat fontos részét képezik a redőnyszerkezetes kapuk is. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről!

A redőnyszerkezetes kapuk legnagyobb előnye, hogy nagyon jól hőszigetelnek. Sokszor fontos szempont, hogy a garázs hőszigetelt legyen. Nagyon sokan nem csak a jármű parkoltatásához használják ezt a helyiséget, hanem tárolásra is: itt helyezik el a kerti gépeket, az épp nem használt elektromos berendezéseket, esetenként bútorokat vagy azokat a használati tárgyakat, amikre csak szezonálisan van szükség. Azonban ilyenkor gondoskodni kell ezek megfelelő védelméről is, hiszen egy elektromos gépnek nem tesz jót sem a fagy, sem a forróság. Ha a redőnyszerkezetes kapukat választjuk, akkor elejét vehetjük az ehhez kapcsolódó problémáknak, és egész évben egyenletes hőmérsékletet biztosíthatunk a helyiségben.

A redőnyszerkezetes kapu hőszigeteltsége akkor is jó szolgálatot tesz, ha a garázs közvetlenül kapcsolódik a lakáshoz, hiszen nem engedi ki a kellemes hőmérsékletet. Télen segít benntartani a meleget, nyáron pedig a hűvöset, ezzel segít spórolni a fűtés- és villanyszámlán. A redőnyszerkezetes kapu ezen előnye még erőteljesebb, ha a garázs kifejezetten fűtött, hiszen ilyen esetben még fontosabb, hogy a fűtésre felhasznált energia ne vesszen kárba.

Ha redőnyszerkezetes kaput választunk, nem kell a nyitáshoz sem plusz hellyel számolni, hiszen a szerkezet végig egyenes vonalban fut fel, ezért a garázs egész területét kihasználhatjuk és közvetlenül elé is állhatunk az autóval.

Kérdései lennének a redőnyszerkezetes kapukkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel válaszolnak mindenre! Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott bármelyikén! 

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.