Menü
Kosár

Redőnyszerkezetes kapu

Redőnyszerkezetes kapu

4+1 érv a redőnyszerkezetes garázskapu mellett

redőnyszerkezetes garázskapu

A redőnyszerkezetes garázskapu az egyik legnépszerűbb típus napjainkban. Bátran döntsön Ön is mellette, ha korszerű és biztonságos megoldást szeretne! 

A garázskapu kiválasztása egy olyan döntés, amit nem szabad elkapkodni. Mivel többféle típus létezik, érdemes mindegyiknek megismerni az előnyeit és hátrányait, és ezek tudatában dönteni. Az alábbiakban a redőnyszerkezetes garázskapuk mellett szóló érveket mutatjuk be

1. Biztonság 

Természetes, hogy olyan garázskaput szeretne, ami mögött biztonságban tudhatja az autóját, mind a bűnözők, mind az időjárás viszontagságai elől. Ehhez erős, stabil, masszív kivitelű termékre van szükség, ami ellenáll a külső hatásoknak. A redőnyszerkezetes garázskapu pontosan ilyen, ha mellette dönt, nem kell az autója miatt aggódnia. 

2. Jó hőszigetelés 

Egy olyan ingatlanban, ahol a garázs közös fallal rendelkezik a lakótérrel, rendkívül fontos a megfelelő hőszigetelés. Ha a garázsban túlságosan le tud hűlni a levegő, a közös fal által a lakás hőmérséklete is csökkenni fog, ami értelemszerűen anyagi és kényelmi szempontból is kellemetlen. A redőnyszerkezetes garázskapu viszont jól hőszigetel, nem engedi túlzottan lehűlni a garázst. 

3. Kiváló ár-érték arány 

A redőnyszerkezetes garázskapu a rengeteg előny ellenére még mindig megfizethető. Természetesen a pontos végösszeg sok mindentől függ, azonban érdemes tájékozódni, árajánlatot kérni. 

4. Könnyű kezelhetőség 

A kapu kezelése történhet kézzel, de automatizálható is. Ez rendkívül kényelmes, hiszen nem kell kiszállni az autóból ahhoz, hogy bezárja maga után, így rengeteg időt és bosszankodást spórolhat meg. 

+1. Megjelenés

A külső egy garázskapunál nem elsődleges szempont, de semmiképp sem elhanyagolható, hiszen szerves része lesz az ingatlannak. A redőny szerkezetű garázskapu modern, dekoratív megjelenésű, ami nem csúfítja el a homlokzatot

Amennyiben meggyőzték az érvek a redőnyszerkezetes garázskapukkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal és kérje ajánlatunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak a további felmerülő kérdéseire. 

Redőnyszerkezetes garázskapu a hagyományos helyett!

redőnyszerkezetes garázskapuk

A redőnyszerkezetes garázskapu remek választás, ha a korszerűsítés időszerű! Ismerje meg professzionális termékeinket, és bízza a cserét szakértőinkre!

Sokan csak akkor gondolkodnak el a garázskapu cseréjén, amikor az már egyáltalán nem tudja betölteni a neki szánt funkciót. Ám valójában az a technológia, ami egykor kiszolgálta az igényeket, idővel elavulttá válik, és nem tudja azt a kényelmet nyújtani, amit a lakók elvárnak. Ha Ön is hasonló helyzetben van, úgy érzi, hogy elérkezett az ideje a korszerűsítésnek, válassza a redőnyszerkezetes garázskaput! Miért?

Az a szerkezet, ami már bizonyított, mint árnyékoló, garázskapu formájában is a maximumot tudja nyújtani a lakóknak. A redőnyszerkezetes garázskapu megbízhatóan működik, egyszerűen kezelhető, praktikus, nem utolsó sorban kiváló hőszigetelőképességgel bír, vagyis minden szempontból többet tud, mint a hagyományos megoldások bármelyike.

Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, és szeretne redőnyszerkezetes garázskapura váltani, nálunk jó helyen jár, hiszen neves gyártók termékeivel várjuk és a beépítésben is számíthat ránk! Forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk igényeit!

A redőnyszerkezetes garázskapukra mindenképp megéri váltani!

redőnyszerkezetes garázskapuk

Jó pár olyan garázs van, amik igencsak elavult kapuval rendelkeznek. Ezek nem csupán esztétikailag nyújtanak lehangoló látványt, hanem szerkezetileg sem megbízhatók. Nem zárnak rendesen, ráadásul nem képesek a helyiségeket hőszigetelni sem, ez pedig az ott tárolt műszaki cikkek szempontjából nem túl ideális. A drága készülékeknek nem tesz jót az extrém hideg, meleg, ezért célszerű mihamarabb megfelelő hőszigeteléssel rendelkező kapura váltani. Amennyiben Ön is érintett ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe a redőnyszerkezetes garázskaput!

A redőnyszerkezetes garázskapu telepítésével megfelelő körülményeket biztosíthat a tároláshoz. Ezek a típusok kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, zárszerkezetük megbízható, és nem utolsó sorban esztétikailag is kifogástalanok. Az optimális környezetnek köszönhetően nem kell idő előtt javíttatnia a helyiségben tárolt berendezéseit, így pedig még jelentős összegeket is megspórolhat.

Nem érdemes várni a cserével, váltson mihamarabb redőnyszerkezetes garázskapura! Ha kérdései lennének, bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tudnivalók a redőnyszerkezetes kapukról

redőnyszerkezetes garázskapuk Modern világunk egyik jellemzője, hogy a termékekből óriási választék áll rendelkezésre, ezért biztosak lehetünk benne, hogy minden igényre megtaláljuk a nekünk legjobban megfelelőt. Ez így van a garázskapuk esetében is. Léteznek billenő és szekcionált típusok, de a kínálat fontos részét képezik a redőnyszerkezetes kapuk is. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről!

A redőnyszerkezetes kapuk legnagyobb előnye, hogy nagyon jól hőszigetelnek. Sokszor fontos szempont, hogy a garázs hőszigetelt legyen. Nagyon sokan nem csak a jármű parkoltatásához használják ezt a helyiséget, hanem tárolásra is: itt helyezik el a kerti gépeket, az épp nem használt elektromos berendezéseket, esetenként bútorokat vagy azokat a használati tárgyakat, amikre csak szezonálisan van szükség. Azonban ilyenkor gondoskodni kell ezek megfelelő védelméről is, hiszen egy elektromos gépnek nem tesz jót sem a fagy, sem a forróság. Ha a redőnyszerkezetes kapukat választjuk, akkor elejét vehetjük az ehhez kapcsolódó problémáknak, és egész évben egyenletes hőmérsékletet biztosíthatunk a helyiségben.

A redőnyszerkezetes kapu hőszigeteltsége akkor is jó szolgálatot tesz, ha a garázs közvetlenül kapcsolódik a lakáshoz, hiszen nem engedi ki a kellemes hőmérsékletet. Télen segít benntartani a meleget, nyáron pedig a hűvöset, ezzel segít spórolni a fűtés- és villanyszámlán. A redőnyszerkezetes kapu ezen előnye még erőteljesebb, ha a garázs kifejezetten fűtött, hiszen ilyen esetben még fontosabb, hogy a fűtésre felhasznált energia ne vesszen kárba.

Ha redőnyszerkezetes kaput választunk, nem kell a nyitáshoz sem plusz hellyel számolni, hiszen a szerkezet végig egyenes vonalban fut fel, ezért a garázs egész területét kihasználhatjuk és közvetlenül elé is állhatunk az autóval.

Kérdései lennének a redőnyszerkezetes kapukkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel válaszolnak mindenre! Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott bármelyikén! 

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.

Elérhetõségek
Tel: +36 70 346-5952
E-mail: info@garazskapuuzlet.hu