A szekcionált garázskapu helytakarékos és jól hőszigetelő típus, több szempontból is előnyös lépés egy billenő garázskapu után. Forduljon érte hozzánk! 

A garázskapu kiválasztása első nekifutásra egyszerűnek tűnhet, de, ha picit beleássa magát az ember, láthatja, hogy nem egyféle típus létezik, ráadásul még a működési elvben is lehet különbség. Egy garázskapuval szemben ma már sokkal több elvárás van, mint az, hogy megfelelően védje az autót. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért érdemes a szekcionált garázskapuk mellett dönteni, illetve, hogy miben tudnak többet, mint a billenő társaik

Ami miatt a legtöbben emellett a típus mellett teszik le a voksukat az az, hogy rendkívül helytakarékosak. Mivel teljesen függőlegesen, a garázs falának síkjában nyílnak, akár közvetlenül eléjük is lehet állni a járművel. Ennek főleg akkor van jelentősége, ha viszonylag rövid az autóbejáró, és pont ennyi hiányzik például ahhoz, hogy az autó mögött be lehessen zárni a kaput vagy a hátsó része ne akadályozza a forgalmat az útra kilógva. 

Azonban a szekcionált garázskapuk előnyeinek még nincs vége! Olyan esetekben is érdemes ezt a típust választania, ha a garázst másra is használná, nem csak az autó parkolásához, ugyanis a szerkezet jól hőszigetelt. Ennek köszönhetően rengeteget lehet vele spórolni, ha a garázst fűteni és nyáron hűteni is szeretné, akár az ott telelő növények, akár a helyiségben tárolt élelmiszerek miatt. 

És végül, de nem utolsó sorban, nem szabad a szekcionált garázskapu egyetlen hátrányáról sem megfeledkezni, mégpedig arról, hogy drágább, mint a billenő kapu. Azonban mindent egybevetve érdemes mérlegelni, és az alapján kiválasztani a megfelelő típust. Ha fontos a helytakarékosság, a biztonság és a hőszigeteltség, akkor döntsön a szekcionált garázskapuk mellett! 

Amennyiben kérdése merült fel vagy szeretné megrendelni a szekcionált garázskaput Püspökladányba, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésére, illetve tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos kérdésekről.