Garázskapu beépítését vállaljuk rövid határidővel, kedvező áron, és természetesen a magas színvonalú kaput is biztosítjuk; válasszon kínálatunkból!

A garázskapu szerepe nem csupán a térelválasztás, de az autó, illetve a garázsban tárolt egyéb értékek védelme is, ezért fontos, hogy olyat válasszunk, amely képes teljesíteni az összes elvárásunkat, tartós, megbízható, és kényelmes a használata is. Érdemes tudni, hogy többféle típus közül választhatunk, így például a billenő, a szekcionált és a redőnyszerkezetes garázskapu beépítésére is van lehetőségünk, melyek mind más szempontból lehetnek előnyösek.

billenő garázskapu viszonylag régóta elérhető, ám kétségtelen előnyei - mint az egyszerűség és megbízhatóság - mellett akad hátránya is: a garázs előtt szükség van némi helyre a kinyitásához és becsukásához, emellett a nyitott kapu a plafont is takarja, ami miatt a garázs tárolókapacitása némileg lecsökken.

E két hibát küszöböli ki a redőnyszerkezetes garázskapu, hiszen ugyanúgy működik, mint egy ablakra szerelt redőny, azaz a felhúzásakor gyakorlatilag feltekeredik egy erre a célra kialakított tokban. Hátránya is van azonban: a szerkezetéből adódóan a tökéletes zárás nem valósítható meg ezzel a garázskapu-típussal, így pedig a szigetelés sem lesz tökéletes.

szekcionált garázskapura tekinthetünk úgy, mint a fenti két típus ötvözetére, hiszen a garázs előtti helyre nincs szükség a nyitás és zárás folyamata során, a szigetelési képessége kiváló, viszont a plafont ez a változat is kitakarja nyitott állapotban.

Lényeges, hogy mindhárom típus lehet automatizált is, azaz a használatuk kényelmes és egyszerű, illetve biztonságosak is, ha a garázs védelméről van szó. Garázskapu beépítésekor tehát érdemes ezeket a korszerű változatokat választani, és olyan cégtől megrendelni, amely a beépítést is elvégzi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a garázskapu-beépítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!