billenő garázskapuk egyszerű szerkezetek, ennek köszönhetően tartósak, megfizethető az áruk és karbantartást sem igényelnek. 

Amikor valaki garázskaput keres, nem feltétlenül van egyszerű dolga. Napjainkban már többféle típus létezik, ezért mindenképpen alaposan meg kell fontolni a választást. Sokan döntenek a modern, szekcionált típusok mellett, de mostanában is töretlen népszerűségnek örvendenek a hagyományos, billenő garázskapuk. És bizony nem véletlen, hogy még mindig sokan keresik őket annak ellenére, hogy már van korszerűbb megoldás. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni a billenő garázskapukról

billenő garázskapuk népszerűségének titka éppen az egyszerűségük. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak, hosszú távú megoldást jelentenek, anélkül, hogy szükségük lenne különösebb karbantartásra. Az egyszerű kialakítás következménye a billenő garázskapuk kedvező ára is. Egyáltalán nem jelentenek nagy anyagi terhet, viszont a tartósságuknak köszönhetően ár-érték arányban kiválóak. 

Természetesen, mint mindennek, a billenő garázskapuknak is vannak hátulütőik, azonban ezek eltörpülnek a fentebb bemutatott előnyök mellett. Számolni kell például azzal, hogy nyitáskor helyet igényelnek kifelé, ezért nem szabad közvetlenül eléjük állni. Főként alacsonyabb garázsok esetén lehet hátrány, hogy a kialakításuk miatt a billenő garázskapuk valamennyit elvesznek a bejárat magasságából. 

Bármelyik típusú garázskapu mellett is döntünk, fontos, hogy alaposan átgondolt legyen a választás. Vegyük sorra az előnyöket és a hátrányokat, ne kapkodjuk el a vásárlást! Amennyiben Ön éppen az ideális megoldást keresi, a legjobb helyen jár! Cégünk szekcionált, redőnyszerkezetes és billenő garázskapukkal is foglalkozik. Ha bővebb tájékoztatást szeretne kérni berendezéseinkről vagy kérdése merült fel valamelyik típussal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtalálhassa az optimális megoldást.