Garázskapuk szekcionált és redőnyöszerkezetes kivitelben rendelhetők. Forduljon hozzánk modern, magas fokú biztonságot nyújtó és dekoratív garázskapuért! 

Kétségtelen, hogy nem könnyű megtalálni az ideális garázskaput. Ez egy olyan váráslás, amit nem szabad elkapkodni és aminél nem jó hallgatni a szívünkre, mert minél ésszerűbb döntésre van szükség. Az alábbiakban néhány tipikus hibát mutatunk be a garázskapu vásárlások kapcsán annak érdekében, hogy Ön elkerülhesse őket

1. Kapkodás 

Elkészült a garázs, már csak a kapu hiányzik hozzá, ami tökéletes védelmet biztosít majd az autónak. Azonban a több hetes, hónapos építkezés, felújítás során elfáradt tulajdonosoknak nem mindig van türelmük utána nézni, hogy milyen különbségek vannak az egyes típusok között, ezért megveszik az elsőt, ami szimpatikus

Persze egy kis szerencsével így is lehet jó döntést hozni, azonban mindig érdemes alaposan tájékozódni és átgondolni, hogy melyik típus lenne az Ön számára a legmegfelelőbb. Mindnek megvannak ugyanis az előnyeik és hátrányaik. Lehet, hogy a szomszéd számára tökéletesen bevált a vékony, hőszigeteletlen kapu, amit olcsón vett meg, de egyáltalán nem biztos, hogy Ön nem érzi majd kidobott pénznek az árát. 

2. A hőszigetelés elbagatellizálása 

Ha a garázs egybe van építve a házzal, akkor bizony a garázskapu hőszigetelő képessége a lakótérre is kihat majd. Hiába választja el a garázst otthonától még egy ajtóval, egyáltalán nem mindegy, hogy a nyílászáró túloldalán 1-2 fok van vagy 15-20. Ne becsülje le ennek jelentőségét! 

3. A megjelenés kérdése

A garázskapu színe és mintázata természetesen nem a legfontosabb jellemzője, azonban szerves része lesz a homlokzatnak, ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni. Válasszon olyat, ami jól illik a környezetébe, általában jobb a minél átlagosabb, visszafogottabb külső mellett dönteni. 

Reméljük, hogy tudtunk segíteni, hogy jól döntsön a garázskapu vásárlás során. Amennyiben éppen most keresi a megfelelő szekcionált vagy redőnyszerkezetes kaput Debrecenben, forduljon hozzánk bizalommal, csapatunk mindenben segít!