Garázskapu üzlet
assignment
Ajánlatkérés
phone
Hívás
email
E-mail
Garázskapu üzlet
06 70 346-5952 info@garazskapuuzlet.hu

Adatvédelmi irányelvek

Adatkezelés

Vásárlóink személyes adatainak felhasználása a hatályos Adatvédelmi törvény szabályozásának megfelelően történik. Ügyfeleinknek mindenkor joguk van az általuk megadott információk megtekintésére, módosítására, illetve törlésére. Kivételt képeznek ez alól a Számviteli Törvényben meghatározott kötelezően megőrzendő számlaadatok. Vásárlóink adatait a szerződés teljesítése és a szerződési feltételek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, illetve a szükséges adatokat a szállítmányozó cégeknek átadjuk. A szállítmányozók, az adatok megőrzésére, felhasználására, illetve továbbadására nem jogosultak.

  

Jótállási feltételek

Az Precíz Ablak Magyarország Kft - a hatályos jogszabályokban előírt - jótállást vállal minden általa értékesített árucikkre. Amennyiben a vásárolt termék garanciáját harmadik félnél (pl. hivatalos szervizközpont) kell érvényesíteni, a Szállító nem kötelezhető a termék visszavételére, cseréjére vagy szervizelésére. A jótállás részletes feltételei megtalálhatók az árucikkhez mellékelt jótállási jegyen. Vitás esetekben az illetékes felügyeleti szervek és/vagy az országos Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakvéleményére hagyatkozunk. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. Portósan küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

 

Korlátozott felelősség

Az Eladó nem vállal felelősséget a weboldal üzemeltetésével vagy használatával kapcsolatban keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért, beleértve a számítógépes vírusok vagy ún. "spam"-ek által okozott károkat, elmaradt hasznot, adatvesztést, a használat kieséssel kapcsolatos károkat. Az Eladó ellenkező tartalmú szerződési kikötés hiányában, és az eltérést nem engedő jogszabályi kikötések keretei között, nem felel közvetett károkért, elmaradt haszonért, adatvesztéssel, használat kieséssel kapcsolatban keletkezett károkért és felelőssége a Termék vételárának összegében korlátozott.

 

A termékek adatlapján megjelenített képek bizonyos esetekben csak illusztrációk, eltérhetnek a valóságostól. A vásárolt áruk részletes jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalán tekinthetik meg. Az ismertető leírásban található műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a hivatalos termékspecifikációért kérjük, látogasson el a termék gyártójának weboldalára. Az esetleges pontatlanságért felelősséget nem vállalunk. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

phone