Garázskapu üzlet
assignment
Ajánlatkérés
phone
Hívás
email
E-mail
Garázskapu üzlet
06 70 346-5952 info@garazskapuuzlet.hu

A szekcionált garázskapukkal sokkal könnyebbek a mindennapok!

Pintácsi György 2020-09-16 09:39:35

A hagyományos, kétszárnyú garázskapuk sok esetben megnehezíthetik a mindennapokat, különösen a viharosabb, szelesebb időszakokban. Ilyenkor gondoskodni kell ki és beálláskor az ajtószárnyak kitámasztásáról, mert ellenkező esetben az erős szél nekivághatja őket a jármű oldalának. Néha előfordul, hogy a viharos szél még a fixálás mellett is elmozdítja a helyéről az ajtókat, ilyen körülmények között pedig nagyon nehéz biztonságosan ki és beállni a garázsból. Amennyiben Ön szeretné zökkenőmentesebbé tenni ezt a folyamatot, váltson szekcionált garázskapura!

A szekcionált garázskaput nem befolyásolhatják a külső tényezők, mert a szerkezet függőlegesen felfelé nyílik, és a mennyezet alatt helyezkedik el nyitott állapotban. A garázsban így nem érheti viharos szél, ennek köszönhetően Ön biztonságos körülmények között használhatja a helyiséget. Ezzel a megoldással ráadásul rengeteg helyet szabadíthat fel, így még hasznos területet is nyerhet.

A szekcionált garázskapuval sokkal könnyebben a mindennapok, tapasztalja meg Ön is ennek a megoldásnak az előnyeit! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

phone